zondag 9 juni 2013

Boot in het gras

Alle gasten zijn binnen, ook deze. Ze kwamen met een antieke wherry aanroeien met alle bagage. Een heel bijzondere manier om Nederland te ontdekken. Een weekje West-Nederland, de ene helft vooruit, als je stuurt en de andere helft achteruit, als je roeit. We hebben de loodzware boot over de landing naar het gras getild voor de nacht.
Het was hèt weer om lekker in de tuin te rommelen, de moestuin weer ontonkruid, een groene bak vol! Je kunt de groene aardbeien weer zien, de suikermais, de aardappelen en alle courgette- en pompoenplanten. Je wordt zo blij van z'on schoon tuintje. Gelijk daarna aan de kas begonnen, de bloemkolen zijn prachtig, de melde groeit voorspoedig en de krootjes heb ik maar direct geoogst, die waren zo mooi!
Omdat manlief een weekeindje aan het tennissen is met een stel vrienden heb ik me heerlijk kunnen uitleven met naald en draad, nog twee machineborduurtjes gemaakt voor Saartje. Alle zes mandjes voor de POP hangen bij het middenstuk  en intussen wordt blok 32 van Saartje geappliceerd. Lekker de tijd aan jezelf is goed voor een mens.

5 opmerkingen :

 1. Hard gewerkt en het ziet er veel belovend uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent weer eens goed bezig geweest, wat een werk heb je verzet! Prachtige vogel en prachtige mandjes! Veel plezier met je steekjes deze week, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig het ziet er prachtig uit. Mooie kleuren!
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat doe je dit toch netjes.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi werk ik ben er ook mee bezig en vind het leuk om te doen

  BeantwoordenVerwijderen