zaterdag 9 juni 2012

Wat een waai...

Dat zeggen ze bij ons als het zo stormt als vannacht, nog steeds trouwens. Het hele weekeinde bieden we onderdak aan een groep die elkaar van 30 jaar geleden kent uit een leids studentenhuis. Oergezellig dus en ook leuk om van alles voor te organiseren. Gisterenavond begon met een borrel, gevolgd door een italiaans viergangendiner. Al de helw dag was ik met mojn keukenparel aan het koken. Met resultaat mogen we zeggen want alles ging schoon op, alleen niet het hele dessert paste nog in de magen. Vanochtend natuurlijk een ontbijt, gevolgd door koffie met tasrten en cakes en een complete lunch aan boord. Ze stapten hier in de tuin op; eerst even naar de overkant om mijn weggewaaide tuinbank uit de plomp te hijsen, toen met koffie naar Leiden en met lunch weer terug. Ze waren ondanks alle plaids helemaal verkleumd. Intussen staat de beamer klaar, de friteuse aan en iedereen heeft warm gedouched. Laat het voetballen maar beginnen in de B&B, wij gaan gezellig eten met elkaar, voetbal leeft niet echt hier in huis!

3 opmerkingen :

 1. Gezellige groep lijkt mij zo en hier zitten de heren tv te kijken en ik probeer nergens op te letten, want ik wordt er bloed nerveus van!
  Geniet maar van dit weekend en er komen vast wel wat steekjes! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een heeeeel gezellig weekend! Tja, ook hier waaibomendag... en die voetbal is ook aan ons niet besteedt ;)! Fijne avond!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei wat ziet dat gerecht er heerlijk uit, wat is het voor heerlijks? Gelukkig dat je tuinbankje weer boven water is!

  BeantwoordenVerwijderen