vrijdag 11 januari 2019

2019 is begonnen

Het einde van 2018 bestond uit een verzameling kerstdiners, de eerste met kind drie en hasr hotelschoolclub. We hoefden niets te doen en konden aanschuiven...



Heerlijke hapjes en drankjes en een hoop lol, met als afsluiting een supertoet(je).


 
De kerstdagen zelf waren roerig, kinderen in en uit als in een duiventil, 1e kerstdag een superdiner met vrienden, al voor de 21e keer twee complete families samen aan de dis! Tweede kerstdag thuis het ontbijt met de complete familie, iedereen kreeg zoals ieder jaar een paar boeken als kerstcadeau voor het uitzwaaien begon.
Kind twee naar het vliegveld voor haar jaarlijkse skievakantie in Noorwegen, kind drie aan het werk en kind vier naar zijn vriendin. Wij bleven thuis met kind 1 en een rustig huis! Wat heerlijke hapjes gemaakt en genoten van de relatieve stilte....



Het jaar afgesloten met een Affo, hij hing gezellig aan de kast in afwachting van  de afspraak om hem te laten quilten. Gisteren was het eindelijk zo ver en is hij weggebracht met tussenvulling en achterkant.



Tijd dus voor een nieuw project, de Mariners Compass quilt naar een voorbeeld uit de Polak collectie. De eerste sterren getekend, geknipt en in elkaar gezet.




Eerst op nummer neerleggen en stukje voor stukje aan elkaar zetten.



Verslavend





Er komen rode stukken tussen



Het wordt prachtig en ik kan niet wachten tot ik er weer een kan maken.

Intussen is de B&B ook weer in full swing, een drukke eerste handwerkcafédag en workshops op stapel. Patricia komt volgende week twee dagen een workshop MCQ geven, woensdag en zaterdag. 

Verder worden er alweer plannen gesmeed; in februari komt Betty een dag, twee Show and Tells kunnen vanaf nu geboekt worden.



8 opmerkingen :

  1. Gezellige drukte altijd. Mooie sterren, marinercompassen, leuk om te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lekker eten, leuk zo'n kind :-)! Je affo is mooi en je nieuwe project ook (duimpje omhoog)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gezellige drukte is het toch bij jou.
    En ohhh ik ben gek op kompasrozen.
    Ben reuze benieuwd hoe jou quilt gaat worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heerlijk om zo de feestdagen door te brengen! En ik zag je cirkels al op Facebook voorbij komen, prachtig zijn ze!
    Fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen