zondag 22 november 2015

Heel veel Stonefields...Het Stonefieldweekend begon in Utrecht met een diploma-uitreiking. Kind drie heeft haar middelbare hotelschooldiploma gehaald en mocht vrijdag haar papiertje in ontvangst nemen. 


Volgende week gaat ze naar de selectiedag voor de Hogere Hotelschool; eindelijk de smaak te pakken....
Bij thuiskomst vrijdag kwamen Carmen en Carina met, volgens mij, de hele inboedel van de Stitchers Inn. Alles vast uitgeladen en de winkel ingericht, wat een hebbestofjes allemaal,
Wat een keus, en wat veel..
Veel te laat naar bed natuurlijk, tot heel vroeg zitten lachen, geiten en kletsen.
Zaterdagochtend een ontbijtje voor de dames,


En aan de slag! Vanaf half tien druppelden de dames met hun Stonefields binnen, koffie en thee werd gepakt, een plekje gezocht en met soortgenoten gebabbeld. 


Uit Spakeburg kwam Wilma met een schattig cadeautjeOm half elf precies hebben we de dag geopend; met onze eigen Stonefields natuurlijk!


Grappig genoeg kwamen we erachter dat we ze beiden door zouden kunnen knippen, aan elkaars helft zouden kunnen zetten en toch het niet zouden merken.
Onafhankelijk van elkaar gemaakt en zo gelijkend!

Toen kwam de taart....


Na de taart nog meer Stonefields...


En nóg meer,


En stukjes...


Om half één werd er geluncht, pompoensoep uit eigen tuin, drankje en heel veel broodjes met behulp van het hotelkind gemaakt..


Na de lunch was het tijd voor steekjes; Carmen had voor iedereen een pakketje vol onderdelen. Na uitleg bleek het een speldenkussenring te worden. Er werd flink doorgewerkt en het resultaat was ontzettend leuk.


Vandaag lekker naar de film geweest, een vertoning voor het goede doel van 'les dames du 6e étage' ,een feelgoodfilm uit de zestiger jaren; hilarisch en ontroerend tegelijk! 
Bij thuiskomst een rij punten voor Sjaan voorbereid, volgende week hoef ik me dus ook niet te vervelen!

10 opmerkingen :

 1. Bijzonder om zoveel Stonefields bij elkaar te zien.

  Groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was erg gezellig en ik vond het erg leuk om de Stonefield in zoveel variaties te zien ! Mocht ik ooit zo'n (soortgelijke) quilt gaan maken, dan weet ik nu al welke kleuren ik wil gebruiken !
  Bedankt voor de gezellige dag !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg gezellig bij jou Karen. Jullie hebben er een topdag van gemaakt! Bedankt, ook voor Carina en Carmen! Ik ben nog steeds aan het nagenieten en vandaag druk aan de slag met de rand voor de Stonefield, weer lekker veel inspiratie opgedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige Stonefieds en een schitterende taart
  Groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was weer super gezellig en wat leuk dat je deze film ook gezien hebt. Ik vond hem geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuke dag! En die speldenkussenringen, enig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke dag en gefeliciteerd met je dochter!!! Bedankt weer dat we mochten meegenieten. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je dochter. Wat een superdag moet het geweest zijn met zoveel mooie Stonefields!

  Fijne week verder,
  Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Felicitaties voor je dochter, die is weer binnen en weer een nieuwe uitdaging! De Stonefieldsdag ziet er gezellig uit en wat een mooie quilts allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heb net al uitgebreid op andere blogs meegenoten van de Stonefields-dag, maar ook op jouw blog nog eens extra... Wat zal het inspirerend zijn geweest, zo alle Stonefields bij elkaar; allemaal hetzelfde en toch net weer even anders. Nog van harte gefeliciteerd met het diploma van je dochter!
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen