maandag 13 april 2015

En nu aan het werk!

Bijna durf ik niet te vertellen dat ik wéér op vakantie was... Een lang weekeinde dit keer, naar Brussel. Heel leuk, drie generaties, moeder met dochter en kleindochters....


Het was een echt meidenweekeinde, veel gelachen, veel gezien; oma is onvermoeibaar met haar boek bezienswaardigheden. In de metro, uit de bus, kerk in en museum uit, wat is er veel te zien!
Het Manneken Pis had niets aan voor de verandering, het was er razend druk.Na een rondwandeling op een bijna zwoele vrijdag was het goed toeven in een echt belgisch biercafé, en wat drink je daar.... Juist, een echt belgisch biertje, Of twee,Rondje door de oudste overdekte winkelstraat van Europa, de Hubertusgalerij; een kunstwerk op zich!Voor we vertrokken was er natuurlijk nog een quiltcaféwoensdag, gezellig druk en veel herrie. Patricia had geweldige boeken bij zich, houd je van Civil Warstoffen is zeker 'the blue and the gray' een aanrader. Ik heb het tenminste direct besteld....Omdat ik eindelijk mijn sterrenquilt helemaal afgemaakt heb, na het mooie quilten van Margareth betekent dat een binding eraan, kan ik wat nieuws gaan beginnen. Meer dan zes projecten tegelijk wil ik niet dus het was precies op tijd! Label zit er intussen ook aan,Net als aan de StonefieldsEn, over de Stonefields gesproken: de Stitchers Inn uit Nunspeet organiseert hier een 'SHOW JE STONEFIELD'-dag.
Op 21 november van 10 tot 16 uur, opgeven kan nog net; het loopt storm!

De hele dag kletsen over, kijken naar, werken aan en aaien van ieders Stonefield, wat wil je nog meer? Dit alles natuurlijk onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes met een middagworkshopje als toetje!


12 opmerkingen :

 1. Bijzonder om met 3 generaties op pad te gaan.
  Mooi geworden je quilt! En lekker weer door laten quilten net als je Stonefields.
  Dat boek heb ik een half jaar geleden mee uit Canada genomen je krijgt zo'n zin om van alles te maken als je het doorkijkt:)

  Groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schaam je maar niet hoor! Heerlijk om met elkaar zo op stap te kunnen gaan. Lekker van genieten. Die inspirerende bee had ik bij patricia gezien en op fb had ik al dik door dat jullie show je stonefields dag zo vol zou zitten. Een schot in de roos, super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk om zo'n weekend te doen samen met je moeder en dochters!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk toch om zo te genieten???
  En je werkt er hard voor hoor.
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je leeft maar 1x (althans daar ga ik van uit) dus als je kan genieten, dan genieten! Heerlijk om weer een quilt af te hebben, hij is heel mooi geworden, prachtig om in Kersttijd ergens te hebben liggen. Wat een mooie labels maak je! Dat boek heb ik, destijds bij de publicatie meteen gekocht, ik zou echt iedere quilt eruit kunnen maken. See you soon!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn zo met je dochter en kleindochters weg. En wat heb je mooie dingen gemaakt. Waar haal je toch de tijd vandaan? Ik heb weer van je blog genoten. Fijne dag Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nu geniet maar, je kan het nu nog, hoe meer vakanties hoe meer vreugde en zo heerlijk dat je dat met dochter en kleinkinderen kan doen

  het leven is veels te kort om er niet van te genieten

  Schitterende quilt

  Fijne dag vanuit Zweden

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aan de foto's te zien had je het erg naar t'zin. Bijzonder hoor met drie generaties op stap.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik had dus niet goed gelezen en de foto niet vergroot! Feit blijft dat het heerlijk is om met 3 generaties op pad te gaan. Lekker genieten na hard werken! Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gezellig blog heb je, ik ga je volgen.

  Omdat ik door mijn ziekte (ik heb het Ehlers-Danlos Syndroom gecombineerd met o.a. Hart en vaatziekte) en beperkingen daardoor, veel aan huis gebonden ben, ben ik een blog en site begonnen waar ik kleine stichtingen, goede doelen en leuke tips extra aandacht geef.
  http://geefeenbeetjeliefdedoor.blogspot.com
  www.geefeenbeetjeliefdedoor.nl
  Als je soms iets hoort of weet dan mag je het best laten weten, dan kan ik het ook vermelden.

  Groetjes van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Karen,
  weet je dat er al weer een nieuw boek uit is :Civil War Remembered: 19 Quilts Using Reproduction Fabrics. Is ook zo'n leuk boek!!!
  Groetjes Jenny
  PS is al te koop bij Bookdepository.com voor € 18.32  BeantwoordenVerwijderen