maandag 5 januari 2015

2015 is begonnen...

Het is weer gewoon, het leven... Na twee weken kerstvakantie met kinderen wel, niet, wel of soms thuis is de orde weer terug! De kerstdagen met familie en vrienden waren warm en dierbaar, met veel eten aan grote tafels,


De hond eronder met de restjes,


Verder komt alles van zolder dat bijdraagt aan de pret...


Steekjes, hoasr, te weinig tijd. Wel heb ik geprobeerd of het niet mooier was mijn AWS wat intensiever te quilten. Helaas is dat zo dus hij is voorlopig nog niet af!


Het einde van het jaar was droevig; één van mijn nichtjes overleed na een slopende tijd toch nog ineens. Met een nog jong dochtertje is het echt een drama. Vandaag is ze gecremeerd, hoe tegenstrijdig ook, is het toch leuk om daar je andere 25 nichten en neven te zien. We hebben besloten elkaar in het voorjaar "gezellig" te zien, zonder iemand te betreuren. Alle partners mee én alle kinderen, het breidt lekker uit!
De laatste bloemen voor de Stonefield zijn gemaakt, ze hoeven er nog slechts te worden opgezet, wat een klus is dat!


Het zijn er ruim 50 per kant! Ik had eerst de korte kanten gedaan, en wat blijft er dan over...,,Juist ja!

8 opmerkingen :

 1. Ziet er allemaal super uit Keren, en Ohhh, jij hebt dat mooie kerstservies van Wedgewood, prachtig.En wat betreft je nichten, dat gaan wij ook doen dit jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gecondoleerd met het overlijden van je nicht. Het is ook altijd zo droevig als er jonge kinderen betrokken bij zijn. Maar het is een goed idee om elkaar wat vaker op te zoeken.
  Het is zo mooi om te zien wat jij allemaal maakt. Een fijn 2015 gewenst !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Triest zo'n overlijden, het voelt altijd heel vreemd en dubbel als je dan bij zoíets bekenden tegenkomt en een gezellig praatje hebt. Goed plan om dat een vervolg te geven. Lastig he, als meer quilten mooier is, dan nog maar een paar rondes. Het wordt allemaal erg mooi. De best wensen voor een gezond, gezellig en creatief 2015!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Verdrietig zo jong een verlies. Het moest allemaal niet mogen!!!!
  Je blommen zijn prachtig en ik weet wat me te wachten staat…
  Veel werk dus.
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is altijd verdrietig om een familielid of vriend te moeten missen. Zeker als deze nog zo jong is. Gecondoleerd hoor Karen.
  Fijn, dat jullie wel een gezellige tijd hebben gehad zo rond de Kerst.
  En je quilts worden weer prachtig! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Verdriet en vreugde van fijne momenten samen, het ligt zo naast elkaar
  Sterkte met alles
  Groetjes uit Zweden

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gecondoleerd nog met het overlijden van je nichtje! Nare berichten! Gelukkig had je ook veel leuke momenten: monopoly......haha......ook wij hebben de laatste dagen van het jaar heel veel monopoly gespeeld en ineens blijken je kleinkinderen groter dan je denkt en kan huisjeboompjebeestje bij ons naar zolder voor ooit misschien nog eens ???..:)
  groetjes, sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb net je blommen in net echt bewonderd en het wordt echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen