vrijdag 12 december 2014

Lekker quiltweer

  Buiten stormt en regent het, manlief brengt de jongste met de auto door de polder omdat de bus volzit. Hij heeft een schoolexamen geschiedenis vanmorgen en om daar nou uitgeput en nat aan te beginnen....
Gisteren was het tussen de buien door tenminste nog heerlijk, forse wind, dat wel, maar een mooi laag winterzonnetje met lange schaduwen.

De molens in de rouwstand vanwege een  sterfgeval in de familie.
En, vanaf onze dijk kan ik in de verte door alle kale bomen zowaar ons blauwe huis zien!
Precies naast de molen, wat is Nederland toch heerlijk plat!
Als je dan na een winterwandeling thuiskomt en je vindt de quiltmania in de bus, is je dag weer goed. 

Jullie lezen het goed: hij kwam gisteren, het november/decembernummer. Eigenlijk zou je de volgende al verwachten.... Ik zit zeker erg achteraan in het alfabet.
Heerlijk ' s middags de laatste bloemen aan de tweede Stonefieldrand gezet, het zijn er wel veel...  
Gelukkig zijn ze allemaal anders zodat je wat te kijken houdt,

En deze


En als alles vast zit, ziet het er zo uit'S avonds op de bee maar de AWS meegenomen om een blokje te quilten. Ik had niets anders meer te doen (en wie gelooft dit?) het bewijs!
 7 opmerkingen :

 1. Nederland is echt heel mooi! Hoef ook echt niet naar het buitenland. En wat een lekker idee dat jullie in de winter gewoon vanuit huis naar het blauwe huis kunnen kijken. En je blokjes zijn weer helemaal te gek...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Karen wat een pracht van een uitzicht het zal genieten zijn in alle seizoenen.Je hebt al flink wat blokjes af en het is maar goed dat het steeds andere stofjes zijn anders kan ik me voorstellen dat de hexagonnen misschien dan wel saai worden om te maken.Maar resultaat heb je wel want je hebt al een pracht van een stonefield.Groetjes en een fijn weekend Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Quiltweer en dan bijna niets te quilten ??
  daar kan ik ... eh .. niet over meeschrijven ;o)
  Maar wel leuke blokjes laat je zien :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, wat een mooie foto van zo'n winterdag.
  Enje quilts worden erg leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie uitzichten daar bij het water..en mooie blokjes van de Stonefield en ASW.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's van je woonomgeving. En ja, die QM, ik heb 1 jaar een abonnement gehad, kreeg hem regelmatig flink later (en dan weer bellen...) , dus heb na dat jaar mijn abonnement opgezegd en koop hem nu in de winkel. Geen gedoe meer. Mooie blokjes en ben verliefd op die AWS. Wanneer ik deze blogpost bekijk zie ik een aantal tekentjes die erop zouden duiden dat je meer foto's geplaatst hebt als dat ik kan zien. Ik zie 6 foto's , klopt dat? Ik heb een aantal dingen geprobeerd om te kijken of er inderdaad meer foto's geplaatst zijn (in een andere browser openen, 'afbeeldingen downloaden' etc) maar dat lukt allemaal niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik denk dat ik ook niet alle foto's zie. In ieder geval wel van je twee mooie randen aan de Stonefield en de mooie vergezichten!

  BeantwoordenVerwijderen