maandag 13 oktober 2014

Allemaal leuks...

Al dagen achter elkaar doe ik alleen maar leuke dingen. Zaterdag heerlijk gevaren, dat het het tochtje naar de winterstalling was, nou ja, volgend jaar kunnen we weer! Door een verlaten Hollands landschap voeren we naar Woubrugge,  slechts één keer opgelopen door een prachtige tjalk uit Leiden, de Maartje.
De eigenaar voer ermee of het een rubberbootje was, en deze dame is fors zwaarder!


Ondanks het feit dat het altijd weer jammer is dat de zomer voorbij is, is het een opgeruimd gevoel dat ons scheepje binnen ligt vòòr het gaat vriezen.
Thuis had onze nummer drie weer een heerlijk turks avondeten bereid. Toch wel fijn dat ook de kinderen het leuk vinden een lekkere verse maaltijd op tafel te to eren!


Zondag stond een dagje Amsterdam op het programma, samen met bee-genoot Martine zat ik al om half 10 in de trein.
Susan Smith stond ons al op te wachten voor haar workhop "the little prince". Een superdag; Petra Prins en haar team hadden alles super verzorgd. Voor iedereen een tas met naam, èn inhoud! Prachtige stofjes, een lijmpen, een vulpotlood en HET patroon.


Na de inleiding door Susan ging iedereen aan de slag met de nieuwe en de meegebrachte lapjes. Na de lunch vertelde Susan over haar meegebrachte quilts, stuk voor stuk plaatjes.
De Stonefield,


Stevies Garden,


En Little Sparrow.


Geheel voldaan naar huis dus!

Vandaag was het dagje Schiedam aan de beurt, een heerlijk dagje bij Betty Prins in haar schoollokaal. Wat een gezelligheid, monica uit Frankrijk, Joyce, Ank met superlekkere vijgenmuffins met een toef caramelpasta en mijn reisgenoot Liesbeth. Helaas geen foto's, in de haast om leule dingen te gaan beleven het fototoestel en de telefoon op tafel laten liggen. Lekker Rustig...
Na twee van deze dagen met al het quiltgeweld zijn eigenlijk mijn laatste Stonefieldblokjes maar zielig, zo klein en alleen....
Als ze binnenkort aan elkaar zitten zien ze er weer een stuk indrukwekkender uit.


16 opmerkingen :

 1. Nou ik vind het helemaal niet minder indrukwekkend als ze er los bijliggen hoor. Prachtig zie het er uit en fijn dat het scheepje weer veilig opgeborgen is.
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het mooie bootje weer binnen ligt tot volgend jaar, het was ook wel een heel mooi weekend. Gezellige dingen heb je gedaan, heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad leuke dingen gedaan zeg, nooit weg!. En het Turkse eten, hmhmhmh...lekker!
  Groetjes Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hebben gisteren ons laatste zeiltochtje van dit jaar gemaakt. Er zijn zomerse dagen die stukken minder waren. Wat een topdagen heb jij achter de rug. En zulke mooie blokjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke, inspirerende dagen heb je gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk als je dochter ook zo lekker kan koken, en gezellig jou weer ontmoet te hebben bij Betty, je 'stonefield'blokjes zij super leuk en dat wordt je 'little prince' straks ook hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijke dagen, geniet nog lekker na.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik lees en zie, dat jij ook heerlijk genoten hebt van de dag met Susan! En van nog veel meer dan alleen die dag, want ook bij Betty zal het ongetwijfeld gezellig zijn geweest, en wat super, dat jouw kind zo'n maaltijd op tafel weet te toveren! Nu weer fijn verder met je Stonefields-blokjes, en ook dat is genieten, want ze worden prachtig.
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, wat een heerlijke dagen heb je gehad. Elk op zich bijzonder. En nu weer vol energie en inspiratie verder met je stonefields.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijke dagen met heel veel moois!!
  Het was erg gezellig, ik heb er ook van genoten, leuk dat jullie er waren!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Via via (volgens mij het blog van Petra Prins maar dat weet ik niet zeker meer) kom ik hier op jouw blog terecht. En dan lees ik dat we niet heel ver van elkaar af wonen. Ik lees ook, op jullie website, dat er op woensdagen, inloop handwerk ochtenden zijn. Lijkt me erg leuk en gezellig. Ik ga zeker eens langs komen. Prachtige Stonefield blokjes laat je zien. Ik ben zelf geen ervaren quiltster, omdat ik veel te veel hobby's heb, maar ga door al die prachtige dingen die ik zie wel bijna overstag. Dus wie weet ben ook ik straks helemaal om. Groetjes en misschien tot snel,
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het blijft leuk om jullie Stonefieldblokken te zien !
  Net zag ik ze ook al bij Martineen nu bij jou. Ik ben benieuwd hoe ze straks allemaal aan elkaar gezet worden. Het gaat er vast allemaal heel erg mooi uitzien !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heerlijke genietdagen en heerlijk dat je kinderen van lekker eten koken houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk jou ontmoet te hebben. Ik heb bewondering voor je tomeloze energie!
  En wat betreft de muffins, graag gedaan hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heerlijke dagen, inderdaad! En naast alle bezigheden ook weer mooie blokjes gemaakt en een heerlijke blogpost verzorgd!

  BeantwoordenVerwijderen