zondag 3 augustus 2014

Weer thuis!

Afgesloten met een diner in ons eigen dorp is onze familievakantie voorbij. Het slotstuk was DE taart....


Een pracht van een Omelet Siberienne, versierd met jaartallen en de 25 van 25 huwelijksjaren. Hij zag er zo lekker uit dat we pas nadat het mes erin was gezet bedachten dat hij op de kiek moest.
Achter ons ligt een week om nooit te vergeten; een cruise met alle kinderen van Venetië, via Bari, Olympia, Izmir, Istanbul en Dubrovnik terug naar Venetië.
Een superschip, heerlijke hutten met balkon, kids aan bakboord, wij aan stuurboord; alles voor het broodnodige elkaar vrijlaten. Twee verplichte dingen, diner en de excursies. Voor iedereen iets te doen, kinderen op het overvolle zonnedek met knalmuziek, wij op ons balkon met een boekje of steekjes.


Het was heerlijk om aan niets te hoeven denken, een druk seizoen en voor we weggingen nog 10 dagen twee uitwisselingsmeisjes uit Tunesië en Italië zorgden voor het gevoel toe te zijn aan vakantie. Nu nog even naar het Blauwe Huis en/of een paar dagen met de boot weg. Vlak bij huis, een groot contrast qua luxe, maar minstens zo lekker!
De blokjes zijn voorbereid, de garens liggen klaar en de boeken zijn al weggebracht. Kom maar op met het hollandse zomerweer!9 opmerkingen :

 1. Nog van harte gefeliciteerd met jullie huwelijksjubileum! Heerlijk om het op deze manier te vieren...
  Heel veel plezier nog iets dichter bij huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom thuis , ben erg benieuwd naar de vakantieverhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd!! Wat een top manier om het vieren, klinkt helemaal geweldig! Geniet nog van de komende dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog van harte met jullie 25 huwelijksjaren. Heerlijk zo'n vakantie. wij hebben dat ook eens gedaan en nog wel op de Costa Concordia!!!
  Maar gelukkig niet net toen het helemaal mis ging. En jullie zijn weer veilig thuis, dat is belangrijk. Nu kun je nog gaan nagenieten met heel veel foto's en verhalen.
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog van Harte gefeliciteerd met het 25ste huwelijksjaar en wat een schitterende reis hebben jullie gemaakt, wat een boot!!!!!!!!!!
  Weer een leuke herinnering, om nooit te vergeten
  Groetjes uit Zweden

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk hè, zo'n familievakantie! Wij zijn net terug van een weekje cruisen met de MSC Musica aan de andere kant van Italië. Genua, Rome, Palermo, Tunis, Palma, Valencia, Marseille, Genua. Heerlijk met kinderen en kleinkinderen! Hoorde gisteren: Oma, even goed sparen. Gaan we dan weer?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor een weekje leuk de overdadige luxe van een cruise maar dan ook weer lekker met beide benen terug op aarde landen. Geniet van de dagen die nog komen gaan en van harte gefeliciteerd met jullie huwelijksjubileum!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk ,wij hebben een cruise gemaakt lang geleden langs de noordelijke Hoofsteden waaronder St Petersburg,iets om nooit te vergeten.Nog van Harte Gefeliciteerd met jullie huwelijksjubileum.
  In het Brabants Dagblad van afgelopen Zaterdag stond een leuk stukje over jou en je Bed en Breakfast,Ik herkende het meteen.
  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog van harte gefeliciteerd met jullie Trouwdag !
  En ook ik ben benieuwd naar je ervaringen met deze gezinsvakantie.
  ik hoop je donderdag weer te zien. Groetjes, Patricia

  BeantwoordenVerwijderen