zondag 31 augustus 2014

Geluk is....

Tijd om weer eens een steekje te zetten, voor mij geldt dat tenminste. Na een razend volle week zonder een moment voor mezelf heb ik vandaag tussen de bedrijven (lees wasmachines) door blok 23 van de AWS kunnen afmaken.


Heerlijk om het eind in zicht te hebben; steeds even spieken hoe het geheel gaat worden en intussen de hoekblokken maken. Alle sashings zin gesneden, alle cornerstones liggen op een stapel.
Wel heb ik ik gordijnen genaaid voor het huis Africa. Het verschil met hoe we het kochten is enorm. Morgen komen de huurders kijken en ik hoop dat ze het leuk vinden, ze mogen voor een jaar onze buren worden.
Dit is voor de opknapbeurt...


En dit na....

Omdat we, net als vorig jaar, vier studenten vanuit Amsterdam tijdens hun ontgroening bezig mochten houden, schoten we enorm op met het bos opruimen. Manshoge brandnetels verdwenen op een grote stapel en alle zooi die gevonden werd ernaast. Een bedbank, een boottrailer, tapijten en stukken plastic, een reuzenverzameling!

4 opmerkingen :

 1. Mooi dat houten plafond in het Africa huis. En een mooi blok af weer met een lief rozenknopje als detail. Benieuwd naar de sashing........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi blok! Wat een mooie oplossing voor dat plafond, netjes. Veel succes met de huurders, lijkt me heel gezellig om jouw buuf te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dat plafond en het gordijn mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk blok, ik ben benieuwd hoe je het allemaal combineert met elkaar. Hoe je de sashings doet, e.d. Tot ziens, Patricia

  BeantwoordenVerwijderen