woensdag 25 juni 2014

Feestje voorbij!

Om negen uur stonden de eersten al op de stoep voor de verrassingsworkshop van Betty Prins. Zelf kwam ze een kwartiertje later.
Dozen vol kwamen er uit de auto!
Alles werd opgesteld terwijl de dames binnendruppelden, 15 stuks en een breister. 
Bij koffie en taart werd uitgelegd wat de bedoeling was, en toen begon de zoektocht.... Naar dat ene perfecte lapje ergens in een doos. Op kleur gesorteerd, dat wel!


Het lapje werd gesneden, de randjes eraan gemaakt en de bloemen of yoyo's op een steeltje in een bloembak geappliceerd. Druk, druk, druk.Strijkje tussendoor...


En dat alles met uitzicht op de Stonefield, het hele middengedeelte is af, en het is een beauty!


En nog een close-upje...


Helemaal genieten. Om vier uur was iedereen weg, ook Betty, van haar kreeg ik een Affo van de workshop als dank. Met zoveel kippen in het hok was er echt geen tijd om mee te doen!15 opmerkingen :

 1. Het was erg gezellig en weer wat bijgeleerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Martine was er ook! Wat gezellig, en Stonefields zucht, de hele middag om naar te kijken! En het middenstuk al helemaal aan ELKAAR! Wow die is druk geweest het weekend. Fijn dat het zo een heerlijke dag is geweest. Fijne avond en lekker genieten van je mini-betty's-original-quiltje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat blogjes geen geluid hebben ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was zo gezellig, al die druk bezig zijnde dames!
  De frambozen brownies waren goddelijk en de lunch..(koolrabi soep en een fantastisch vegetarisch broodje) reden om terug te komen Karen!
  ja, wij hebben hard gewerkt...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er weer gezellig uit! En hebben ze het quiltje afgekregen? Ik heb zelf altijd ineens twee linker handen als ik met zo velen re gelijk iets moet maken. Misschien doe ik dit soort uitjes gewoon te weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat weer een leuke en leerzame dag!
  Nu, maar weer even rustig aan doen zodat je de spitaanval voor blijft.

  groetjes, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het was zeker erg gezellige ,heerlijk om weer oude bekende tezien heb en hoop geleerd ,,,,,,was en heerlijk drukke maar zeer gezellige kippenhok,,,,en de stonefield top is prachtige ,Betty prins bedankt voor de leuke en gezellige workshop

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo te zien heeft iedereen zich hier weer kostelijk vermaakt. Gaat het al weer beter met je rug? wel op je zelf passen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een pracht van een quilt! mooie, lichte zomerse kleuren...wil hem ook hebben :0) het zal een heel gezellige dag geweest zijn! sterkte met je rug!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ziet dat er gezellig uit en wat een mooie dingen zien we weer. Heerlijk dat iedereen zo genoten heeft. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 11. piep wat een leuk blogje, mooi die stonefield....ben ik toch verliefd op, knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het was een heel gezellige dag, ben toch 'om'- gegaan voor de bloemen.
  Ik ben, nu ik de Stonefield van Betty heb gezien, er toch wel erg weg van. Maar helaas, ik moet echt andere dingen afmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er weer gezellig uit en wat een beauty van een quilt!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat moet dat een heerlijk gezeliig en inspirerend dagje zijn geweest! Heb het zelf een uurtje mogen ervaren, afgelopen zondag, en het smaakt naar meer. Dus als Betty nog een keertje jouw kant op komt, laat het me even weten... en ik ben inmiddels ook wel erg benieuwd naar hoe het daar bij jou is, want ik zie telkens zulke verleidelijke foto's langskomen.
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zag bij Betty ook al die leuke mini quiltjes voorbij komen.
  Zo leuk die bloempjes beetje in de stijl van Janet Bolton, die ik ook zo bewonder.
  De Stonefield is prachtig met die zachte kleurtjes, je zou er bijna aan beginnen... maar ja we willen zoveel hè?

  BeantwoordenVerwijderen