maandag 23 juni 2014

Achteraf....

had ik kunnen voelen dat het helemaal mis zou gaan met mijn rug. Drie vergaderingen en een diner in één week met alle kamers gevuld is te veel van het goede. Veel koken en nog meer improviseren gedurende vier dagen en avonden ben ik te oud voor denk ik.....
Nadat de vijgen minder mooi bleven dan bedacht, werd het geen hele vijg met parmaham maar vijgenmoes in ham!


Je hebt wel veel over dan; vijgenjam dus!Zaterdag waren we ook zelf gast, er werd eerst taart gegeten, daarna een vaartocht over de Kaag en een diner toe.
Alles stond klaar, dochter en vriendin hebben keurig tafels gedekt terwijl ik op de boot zat en zelfs de borrelhapjes stonden op tijd klaar!


Dit was een test; het liep fantastisch, dus voor herhaling vatbaar.Zaterdagochtend voelde ik iets fout gaan, en ja hoor, Een forse spitaanval is mijn deel, gelukkig kun je met pillen een hoop pijn verdoezelen, een waarschuwing is het echter wel. De agenda staat aardig vol, iedereen die nu nog probeert te reserveren heeft pech!
Gisteren dus noodgedwongen  een dagje thuis en rustig aan; in praktijk is dat 10 wasmachines en heel veel steekjes!
Natuurlijk de borduursteekjes van het randje per week, de haaksteekjes van het andere randje per week en veel Stonefield.

Hier is Rocco, het is net een paashaas in het verkeerde seizoen maar wel een leuke!
Een blok dat nog af moest van de AWS is ook klaar, nummer 18 geloof ik.


Vandaag veel Stonefield voorbereid, een naailesje gegeven en me koest gehouden.
Morgen wel weer wat doen, de lunch voorbereiden voor woensdag; laaste keer Quiltcafé voor de zomer met een workshop van Betty Prins, zit al weken vol trouwens...
Als klap op de vuurpijl moest er ook zondag nog even een kind verhuisd worden, in Groningen! Ik heb, zeer genereus, manlief de eer gelaten de nieuwe kamer als eerste te mogen zien en te helpen met inrichten. Hij was reuzeblij....
Het is wel leuk geworden, behalve dat ik de hele dag met een Klippanbank, die niet meer paste, in de auto heb gereden. Nu staat hij weer thuis, boven op haar kamer, ze kan er zelf bijna niet meer bij.

7 opmerkingen :

 1. Doe maar rustig aan, of zo rustig mogelijk in elk geval. Hier heb je helemaal niets aan. veel plezier woensdg met Betty, dat wordt ook vast weer een feestje. Succes. En je stonefields ziet er ook helemaal prachtig uit hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms is het gewoon allemaal een beetje te veel, 'rust zal je redden' zegt mijn moeder altijd!! Het komt allemaal goed en gelukkig zijn er nog mooie lapjes en prachtige blokken, dat is een goeie troost voor een pijnlijke rug!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bah, rugpijn dat belemmert me zo! Lastig hoor want wanneer hebben we nu tijd om naar ons lichaam te luisteren? Ik hoop dat je wat rust kan nemen en dat goede medicatie helpt. Je blokken zijn weer enig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei, is dat een teken dat je wel heel veel hooi op je vork neemt? Easy does it. Wat een leuke foto's van leuke dingen weer trouwens en enige blokken. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bah! Je rug geeft een seintje dat je het even wat kalmer aan moet doen. En als jij 10 wasjes draaien kalm aan doen vind?
  Ben verliefd op je blokje met konijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maar je had vast eer van je werk. Tafels zien er prachtig uit.
  Beterschap en tot woensdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha hilarisch!! Dit is wel herkenbaar hoor! Van die weken dat je geleefd wordt.....en dan.....zit je met de gebakken peren! Doe het even rustig aan! Het is niet voor niets een signaal. Je hebt weer schattige blokjes gemaakt. Tot morgen!!

  BeantwoordenVerwijderen