dinsdag 20 mei 2014

Sjaan, ik kom er aan!

Arme Sjaan heeft al een aantal dagen totaal geen aandacht gekregen. Te druk met van alles en nog wat.
Om te beginnen de B&B, HOOG-seizoen in optima forma. Al weken lang 100% bezetting met daarbij vergaderingen, diners en een high tea.
De vergaderruimte heeft de Pockets of Posies aan de muur gekregen, even een ander behangetje!Vergaderingen zijn altijd weer bijzonder; dit keer hadden we een groep met een teambuildingsopdracht. Als je niet weet dat het volwassenen zijn zou je denken dat je een partijtje voor kleuters op je erf hebt.


Iedereen geblindoekt aan een touw tussen de gebouwen, probeer dan maar serieus te blijven!
Zondag een high tea in de tuin verzorgd; een jarige had haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen uitgenodigd op haar 87e verjaardag. Wat een weertje! Taartjes binnen natuurlijk,


Net als de tafel met koffie en thee, met verse munt uit de tuin!


Gelukkig werd alles muzikaal opgeluisterd door ons eigen huis/slootorkest; zo'n 50 groene muzikanten maken meer lawaai dan het Concertgebouworkest.


Amerikaanse gasten vorige week wilden graag dat we ze zouden 'uitzetten'.
Natuurlijk, maar hoe?
Zojuist de laatste wasmachine opgehangen en de laaste droger aangezet, rust tot morgenavond. Intussen heb ik af en toe wat geborduurd en wat Stonefieldsblokjes gemaakt, niet heel veel, genoeg om het hoofd leeg te maken.Vanavond is Sjaan aan de beurt, twee blokjes zijn voorbereid en wachten op steekjes, wordt vervolgd....

7 opmerkingen :

 1. "Uitzetten"?? Gekke mensen, die Amerikanen... (even geleend van Asterix en Obelix). Geestig hoor, die kleine, groene muzikanten, waar vind je dat nu nog? Vrolijke blokjes voor de Stonefields, passen bij dit weer, ga nu weer de tuin in hoor, tot (snel?) ziens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk hè, om je hoofd leeg te kunnen maken door "even" een paar steekjes te kunnen zetten :0) wel fijn, dat je het zo druk hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een drukke week heb je weer achter de rug. Leuk ook dat het allemaal verschillende evenementen zijn. De kikkers vind ik ook super. Ze hebben ook allemaal een eigen kwaak. Heb weleens geprobeerd te tellen hoeveel kwaken je eigenlijk hoort.
  Je blokjes vind ik weer super.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een druk bestaan heb jij en dat je dan nog zoveel tijd vind om zulke mooie dingen te maken. Je woont prachtig in het groene hart.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo lekker bezig zeg. En zoveel leuke mensen op je erf....de mindere die er vast ook zijn maar niet over hebben:) je bent lekker bezig. Em dan ook nog zin in steekjes.
  Nice dag

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel druk....maar alles lekker op je eigen erf en voor jezelf ;) lijkt mij meestal wel fijn....
  Kikkers uitzetten ?!?! Evt doen de billetjes het goed op een salade ?! ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hihi, die kikkers toch.. waar zaten de knopjes ook al weer ;))
  Je bent lekker bezig, zowel met je gasten als met je steekjes! Leuk die afwisseling, lijkt me een heerlijke combi!

  BeantwoordenVerwijderen