dinsdag 22 april 2014

B van Bordeel???

Vandaag na het GROTE opruimen kwam er iemand met een boot logeren. Gebeurt heel vaak dus niets nieuws. We hebben even thee gedronken en hij verdween naar zijn kamer.... 10 minuten later zagen we met een hoogblonde dame van de leeftijd van zijn dochter het erf oplopen. Alle gordijnen potdicht direct en niets meer te zien.
Ben na rijp beraad toch maar op het raam gaan kloppen, gordijn ging opzij, hoofd er uit en de rest van het gordijn voor de edele delen. Ik heb hem toch maar even meegedeeld dat het niet de bedoeling is dat er bezoek wordt ontvangen op deze manier. Als je weloverwogen een eenpersoonskamer boekt en er niets wordt gezegd klopt er iets niet. Het was zijn vaste vriendin zei hij vervolgens, de kletskous! Het toeval wil dat hij een aparte achternaam heeft, wel toevallig dezelfde als een vriendje van de dochters. 1+1 =2 en met de huidige mogelijkheden op communicatiegebied was kind drie er snel achter dat de ouders nog gewoon getrouwd waren en vader een dagje weg was. 
Hij kwam net nog even aan de deur, als een klein jongetje vroeg hij of ze nog wat mochten drinken op de bank met de gordijnen open.
Van woede niet echt opgeschoten met mijn blok 15 van de AWS, nog maar even de energie omzetten in steekjes!

16 opmerkingen :

 1. Wat heb je kordaat op getreden,goed zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh je maakt wat mee zeg! Dat je aan durfde kloppen. Ik heb al rode wangen bij het idee. En dat je de naam dan ook herkende...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig verhaal! Nu maar hopen dat zijn vrouw niet hoort dat de moeder van het vriendje van de dochters besluit om je blog eens te lezen.......hopelijk kan je als de woede is gezakt er hartelijk om lachen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja, eerzaam??? Alleen het leeftijdsverschil???ik hoop dat iedereen in deze eruit kan komen, er is al ellende genoeg

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je maak nog eens wat mee met een B&B.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat vreselijk!!! Moet er toch niet aan denken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh oh wat een prachtig verhaal!! Het zou naïef zijn te bedenken dat het niet, nergens en nooit gebeurd! Maarrrrrrrr....dan niet onder jouw dak van je prachtige landelijke B&B!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook al staat de ene B van B&B wel voor BED, maar normaal gesproken ga je toch niet na de thee ál naar bed!! Goed gedaan hoor!
  Gr.Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Adequaat gehandeld, chapeau!!
  De blokken komen vast wel goed.

  Groetjes, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. En zo behoud je de goede eer van je bedrijf. Goed gehandeld hoor, kan me voorstellen dat je eerst ergernis eens kwijt moest.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi je blokken
  Goed gehandeld
  Groetjes uit Zweden

  BeantwoordenVerwijderen
 12. tis toch te gek voor woorden......:(
  en over gek gesproken: je blokken zijn té gek!! Gaat lekker zo!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een bak zeg. Je hebt het goed opgelost.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. B&B = Bad Boy?!
  Dat is weer eens wat anders als het Quilt Cafe ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen