maandag 12 augustus 2013

Gelukspost

Om te beginnen wil ik iedereen bedanken die de stofvoorraden heeft doorgeworsteld om voor mij een stukje stof te zoeken! Natuurlijk het meest bedankt: Bernadet, van haar lag er vanavond een envelop in de bus met precies het stofje dat ik nodig had om blok 48 van Saartje af te maken. Snel de wasmachine aangezet en eerst het blok afgemaakt, dat moest eerst!

Op tafel stond bij thuiskomst nog een verrassing; de moeder van een vriendje van onze jongste spruit had als dank voor het logeren van haar zoon dit kwetternest gehaakt. Helemaal geestig!
 

Nog een paar daagjes en onze vakantie in het blauwe huis zit erop. Vanavond even thuis en vanaf morgen het laatste restje. We zijn hard aan het schilderen, we hebben ons voorgenomen ieder jaar een kant van het huis in de verf te zetten. Op deze manier schilder je bijna ongemerkt iedere vier jaar je hele huis.
Vandaag stond er zelfs een ladder in de kamer, het bovenraampje moest van het hor ontdaan worden om het goed te kunnen schilderen. We laten hem maar even staan, om dat reuzending zonder brokken tussen de balken door te manouvreren is lastig genoeg!

4 opmerkingen :

 1. Graag gegeven hoor! En....je bent snel als je het blok nu al af hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je je blok af hebt kunnen maken. Blijft altijd spannend als je stof tekort komt.
  En nu aan het schilderen. Hoop niet dat de bui die we net hier hadden ook bij jou langs komt. Vanuit het niks, keiharde regen en nu schijnt de zon weer. Wat een raar land hebben we toch.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig, jij bent geholpen. Leuk dat cadeautje. Wat is er toch veel creativiteit in ons landje. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen