maandag 22 april 2013

Voorbestemd of toeval

Op een boerderij heb je heel veel deuren, stallen, hooiberg, voordeur, achterdeur en ongebruikte deuren. Wij hebben aan de waterkant een oude voordeur, uit de tijd dat er nog geen weg was en alles over het water of over het pad op de dijk kwam. Heel soms gaat hij van het slot, bijvoorbeeld afgelopen zaterdag toen manlief de steigers te lijf ging met de hogedrukspuit.
Toen ik even bij hem ging kijken viel mijn oog op de oude stoep; een heuse applecore in tegeltjes! Nooit opgevallen , gewoon een leuk motiefje.
 Sinds ik quiltverslaafd ben heb ik gewoon die stoep nooit meer gezien en nu, nu vraag ik me af of die stoep me soms riep al jaren geleden. Of zou het gewoon toeval zijn dat een applecorefanaat hier zo'n stoep heeft?

Vandaag de puinhopen van het weekeinde weggewerkt en een steekje gedaan, weer een paar blokken van Saartje af!

8 opmerkingen :

 1. mooie blokken heb je gemaakt...
  als je een quiltster bent ga je steeds meer patronen overal zien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh die wordt toch mooi!!
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die sterreblok is wel heel gaaf, en moeilijk.
  goed gedaan hoor
  groetjes Merian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat was voorbestemd! Je hebt 'dat' blok af, fantastisch! Dat is wel leuk he, van de Morrell, dat er steeds wat anders te doen is? Veel plezier verder met Sarah.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je mag trots zijn, het resultaat is prachtig!
  Leuk zo'n stoepje ;-)
  Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie stoep en perfect bij het huis van een quiltster! En wat een mooie blokken weer, schitterend geappliqueerd, groetjes
  lida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb geprobeerd te ontdekken, hoe oud/jong je bent. Ik kan het niet vinden. Wat een energie heb je, je B&B, je workshops en dan het tempo waarin je gaat met patchen en quilten. Man oh man, dus ik wilde even zien of je nog erg jong bent (in mijn ogen!!!!) Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen