vrijdag 5 april 2013

Na gedane arbeid...

Is het goed kopen. Althans dit spreekwoord heb ik gemaakt na al het werk van de volle Pasen en de struintocht in Rijswijk. 14 wasmachines en zo'n 30 gewassen en gestreken beddenlakens en overtrekken, met twee slopen per bed, plus de schoonmaak zorgde voor genoeg te doen.

Vanochtend vast degen gezet en een paar taarten gebakken voor zondag; 45 personen high tea. Dan mag je best even vrij, vind ik dus!
Het was weer een walhallah, hoe is het toch mogelijk dat je in iedere kraam stofjes vindt die je heel hard nodig hebt.

Ik kan je verzekeren dat het zo is!
Moeilijk kiezen, maar uiteindelijk een heerlijke buit, twee keer lol, eerst bij het kopen en dan bij het uitpakken thuis. Die trommel is super, zitten zomaar allemaal mooie rooie in die ik dus echt (niet) nodig heb, geweldig, daar word ik zo blij van.Mijn eerste blok voor de Pockets of Posies is af, vanavond het laatste stukje quilten aan de Vintage Sampler, en dan...

Ga ik verder aan een nieuw project, de Sarah Morell quilt. Niet gepland, maar aangestoken door een vriendin die ik leer festoneren. En, ik moet zeggen, het is een beeld.

8 opmerkingen :

 1. Nee hoor drie keer lol, want ik geniet hier van je mooie trommel die ik ook zo graag zou willen en ook helemaal niet nodig heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je voor het laten zien van je POP blok. Ik ben er net mee begonnen.
  Fij dat je het in Rijswijk zo naar je zin had. En leuke lapjes gescoord. Ik zelf ga naar Veldhoven. Je kan niet alles hebben, he?

  Groetjes, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, o, wat een werk, maar dat ben je snel vergeten als je de kans krijgt zo veel mooie lapjes te zien, te voelen en dan ook nog te kopen. Ziet er ontzettend gezellig uit. Succes ermee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Na van die volle dagen heb je wel zo'n blik verdiend om open te trekken. Gaaf!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooohhhh wat een leuk doosje Karen. En wat een schitterende inhoud. Ik word al blij als ik 't zie. Wat zul jij blij dat je 't hebt, nodig of niet nodig is niet belangrijk.
  Veel plezier van al je mooie aankopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk wat een mooie doos.
  Ik ga zondag eens even in Rijswijk kijken. Ik heb er zin in!
  Sterkte met al je gasten, gezellig hoor
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh, wat een mooie doos vol roden, wie zou daar niet blij van worden, he?!
  en wel verdiend na alle was en andere voorbereidingen....dat je uberhaupt nog tijd hebt voor lapjes...;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Very Informative! This blog is great source of information which is very useful for me. Thank you very much for sharing this!
  bed and breakfast

  BeantwoordenVerwijderen