dinsdag 11 september 2012

Met een beetje hulp.....

van de wegenwacht kwam ik toch nog thuis vannacht.
Het was onze maandelijkse vergaderavond van de Soroptimisten, zoals vaak reden we met elkaar. Een vriendin uit de buurt en een uit Dubai, omdat we elkaar niet dagelijks zien en spreken, kun je je voorstellen dat het een gekakel, gelach en gegil van jewelste was in de auto. Zo veel dat we nooit de waarschuwingspiep van de verlichting hebben gehoord! Gezellig en vooral lekker gegeten met elkaar, een heel leuke lezing gevolgd, de huishoudelijke vergadering uitgezeten en als toetje een drankje in de bar. Om elf uur de spullen bij elkaar geharkt en de vriendinnen verzameld, op naar de auto. Raar.... De deur gaat niet van het slot, dan maar handmatig (onze generatie kan dat nog). Starten, ho maar, gewoon echt helemaal niets. Andere vriendin erbij, de barman erbij, auto erbij en een setje startkabels; nog steeds niets. Er werd natuurlijk steeds harder gelachen, uiteindelijk de Wegenwacht gebeld en uitgelegd waar we stonden. Wat doe je dan, juist, terug de kroeg in en nog een drankje voor ons en water voor BOB uit Dubai.
We zagen na een half uurtje de lichten van de wegenwacht opdoemen, zijn startkabels deden het wel!!! Met angst en beven naar huis en veel en veel te laat het mandje in. Gelukkig hadden de thuisblijvers onze harige huisgenoot niet uitgelaten, dat was dus nog een nachtelijke dweilpartij ook!
Omdat ik echt noos was en toch niet iedereen midden in de nacht wilde wekken heb ik mijn woede gekoeld op het vijfde huiscvan Home Sweet Home, is dat blok tenminste ook af.
Om met een BNner te spreken: elluk nadeel hep se voordeel. Maar niet te vaak graag!

8 opmerkingen :

 1. Mannen in huis zeker? ik heb even soroptimisten gegoogled, het klonk een beetje als een sekte. Goed werk dus, zag ik zo in vogelvlucht. Groetjes, Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een avontuur! In ieder geval heb je weer een prachtig blok erbij! Groetjes Nardy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry hoor, maar bedankt voor een hartelijke lach! Ik zie dat helemaal voor mij en dan thuiskomen en moeten gaan dweilen! Maar weet je nu heb je weer een heerlijk verhaal om te vertellen! Je blok is trouwens prachtig geworden, waar een beetje pissigheid (grijns) al niet goed voor is! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O,o, ... en dan nog dat hele blok zo mooi af maken! wat een moed na zo'n avontuur! (ik zag het wel voor mij hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heftig nachtje! Knap dat je je boosheid zo'n positieve draai kan geven :-) Mooi blok weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauwwww dat was het avondje wel zeg !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bonjour!
  Malheureusement je ne comprends pas ce que vous décrivez, mais je vois très bien le beau block en patchwork que vous avez fait - Bravo!! Il est très réussi!
  En racontant que nous avions passé chez vous et en montrant la belle carte (et en donnant l'autre), mes amies visitent votre blog et aussi le site et nous envient bien, tellement cela leur plaît!
  On était bien gâté, il faut le dire! Merci encore!
  Bien de salutations de la Suisse!
  Hélène J.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een nacht zeg, nee niet te vaak a.u.b maar wel mooi dat je blok nu klaar is en ziet er super uit !!

  Gr, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen