zondag 26 mei 2013

Wat een weekeinde!

Zeer enerverend kan ik wel zeggen; vrijdagnacht hoorde ik op mijn telefoon het geluid van een binnenkomend appje. Omdat de hele week de kinderen al tot laat onzin stuurden heb ik mijn geluid uitgezet, me omgedraaid en tot de wekker geslapen. 's Morgens zag ik dat mijn oudste de nacht gedeeltelijk in het ziekenhuis had doorgebracht; gevolg van een avondje raggen op de studentenvereniging. Gebroken sleutelbeen, mitella en naar huis, maandag wordt hij geopereerd omdat het bot recht omhoog staat. We hebben hem natuurlijk opgehaald en morgen, als we weten hoe laat, mag ik een dagje mee naar het ziekenhuis. Gelukkig had ik een paar dagen vrij gepland, na een week met 95% kamerbezetting, drie vergaderingen en een dag handwerkcafé had ik dit verdiend volgens mijzelf. 
Vanwege het weer hebben we veel tijd thuis doorgebracht en had ik tijd om vier blokken te maken van mijn Saartje. Ik had deel drie van de Pockets of posies verwacht, de post werkte niet mee dus het zal wel dinsdag worden. Heerlijk als je meerdere projecten hebt, hoef je je nooit te vervelen! 
Tussen de buien door heb ik gisteren de boot gesopt en hebben we hem vandaag ingeruimd, klaar voor de vakantie! De zeilen moeten er nog wel op maar met deze wind was het geen doen.
Nu eerst maar het rondje ziekenhuis en dan zien wel weer. Lekker een paar mandjes mee om te appliceren en de operatie kan wat mij betreft beginnen.....

9 opmerkingen :

 1. Je pakt het gelukkig positief op, maar in ieder geval sterkte en geduld gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is niet niks zeg. Wat zal hij pijn hebben. Veel sterkte voor hem en voor jou natuurlijk ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is nog eens een enerverend weekend dankzij de kinders. Gelukkig blijf jij nuchter.
  Veel sterkte voor je kind morgen en voor jou wijsheid (hmm) en geduld.

  Quiltgroetjes *+*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ja, die studentenverenigingen.... maar een handwerkje mee naar het ziekenhuis en steekjes zetten.
  Sterkte met het herstel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wens hem sterkte voor vandaag en neem jij maar wat mee om steekjes aan te zetten, duurt het wachten niet zo lang! Je blokken zien er weer geweldig uit en geniet van een paar zonnige dagen! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. sterkte met kindlief!! Zo oud als ze zijn, moeder blijft nodig!
  En nee, met de wind van nu kun je je zeilen niet aanslaan, maar er komen betere tijden.........(zeggen ze)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zal je altijd zien. Als je denkt dat iets niet belangrijk is blijkt het het wel te zijn. Maar jeetje wat ben jij nuchter zeg!!
  Wij hebben de zeilen ook nog steeds niet op de boot. Of het regent, of het waait of gewoon beiden.
  Sterkte in het ziekenhuis. Net nu het vandaag een keertje zonnig is.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kinderen en hun appjes, maar leren doen ze er toch niet van en je hebt in ieder geval goed geslapen en zo kan je alles weer aan.

  Mooie blokken laat je zien.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen