zondag 1 juli 2012

Diploma

Vrijdagavond was het feest, kind twee kreeg haar Gymnasiumdiploma uitgereikt. In de Pieterskerk in Leiden waar vorig jaar de quilts hingen en alle quiltwinkels stonden. Een heel ander gezicht!
daarvoor hadden we hier een 40-jarig huwelijk, ze wilden een picknick mee op de boot, een borrel in de tuin en een diner met vier gangen 's avonds. Wat een weer hadden ze; roodverbrand na vijf uur varen kwamen ze binnen, het feest kon niet meer stuk!
Dit weekeinde is echt weer even hoogseizoen, alle kamers en de caravan vol voor een aantal nachten! Dat wordt zeker 8 wasmachines straks.gelukkig blijft er altijd tijd over, om, zoals gisterenmiddag tussendoor in het zonnetje, jules deel 5 te quilten. Gisterenavond mijn nieuwe pakketje Camelot deel 10 uitgepakt, getekend en geknipt. Ook maar vast het middendeel in elkaar gezet. De rest vanavond maar, vanmiddag even een rondje varen!

7 opmerkingen :

 1. Het klinkt als een groot feest, fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me, dat je gisteren een heerlijke dag hebt gehad! En leuk om te
  zien, hoe deel 10 van de Camelot eruit gaat zien!
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk dat je het zo druk hebt, beter dat dan lege kamers toch! Maar fijn dat je ook tijd hebt voor je steekjes, geniet van je vaartochtje, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je kind !
  Dat zal dan nu wel studeren worden hè? Lekker dicht bij Leiden of in Leiden. 2 van mijn kinderen hebben daar ook gestudeerd maar moesten natuurlijk direct op kamers. Spannende tijd hoor. Geniet van de zomertijd, lijkt me heerlijk daar bij jou. We willen toch echt nog eens komen kijken.

  Groetjes

  Wietske

  (p.s.doe nog eens een foto als het kan van een doorgequilte Jules? Ben zo benieuwd hoe het er uit ziet)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd hoor !
  Blijft leuk te lezen dat je ondaks alle drukte een gaatje vind voor t quilten :o))
  Klinkt ook allemaal heel gezellig ...
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je kind, weer een mijlpaal! Wat een drukte en gezelligheid bij je B&B, heerlijk. Mijn visiste is alweer op weg naar huis! Prachtig blok!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte gefeliciteerd met het behaalde diploma! Je gasten worden volgens mij heerlijk verwend door jou, wat ziet de tafel er weer heerlijk verzorgd uit!

  BeantwoordenVerwijderen